Jak uvařit zelňačku z červeného zelí | recept
Jak uvařit zelňačku z červeného zelí | recept . Zelňačka se sice vaří většinou z bílého zelí, ale proč ji jednou nezkusit i z červeného? Navíc je bez jíšky či jiných zahušťovadel, tudíž je i zdravější a lehčí. Zahuštěná je pouze rozmixovanou zeleninou a zjemněná zakysanou smetanou. Vyzkoušejte jednoduchou a chutnou variantu zelňačky. Zelňačka z červeného zelí je hotová během chvíle, nejlepší však je až druhý den, když se trochu rozleží.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit polévku s květákovými knedlíčky | recept
Květáková polévka s květákovými knedlíčky | recept. Květáková polévka se řadí k bílým zahuštěným polévkám. Je dostatečně hustá, a proto ji můžeme podá…
Jak uvařit kedlubnovou krémovou polévku | recept
Kedlubnová krémová polévka | recept. Husté krémové polévky jsou alternativou svačiny nebo večeře. Příprava těchto polévek je většinou rychlá a velmi s…
Jak uvařit krémovou polévku z kadeřávku | recept
Krémová polévka z kadeřávku | recept. Kadeřávek je odrůda zimní kapusty, která byla pěstovaná už v antice. Dnes se nejvíce pěstuje v Anglii, Dánsku a…
Jak připravit zelný salát s pomerančem | recept
Jak připravit zelný salát s pomerančem | recept. Zelí je v našich končinách tradiční zeleninou. Naši předci jej nakládali na zimu a díky tomu měl…
Jak uvařit běloruský boršč | recept
Běloruský boršč | recept. Boršč je původem východoevropská hustá polévka. Vaří se v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku, ale také třeba v Polsku a Bulhars…