Jak uvařit lečo s rybím filé | recept
Lečo s rybím filé | recept. Zeleninové lečo, případně lečo s klobásou nebo uzeninou každý zná. Je to rychlé a chutné jídlo. Co ale spojit lečo s rybím masem? Překvapivě jednoduchý recept a skvělý výsledek. Zkuste sami. Množství záleží na připravovaných porcích. Na jednu osobu se počítá 1 porce (100 g ) filé, 1 paprikový lusk, 1 rajče, ¼ větší cibule a 1–2 vejce. Rybí maso může být z tresky, hejka i vykostěných sladkovodních ryb. Lečo nejlépe připravujte na přepuštěném másle nebo řepkovém oleji.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit dýňové chilli | recept
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporuč…
Jak uvařit takzvané francouzské lečo aneb Ratatouille | recept francouzské kuchyně
Jak uvařit takzvané francouzské lečo aneb Ratatouille | recept francouzské kuchyně. Stále mně není známo, proč má pokrm tak snadný na přípravu…
Jak zapéct květák s letní zeleninou | recept
Zapečený květák s letní zeleninou | recept. Pozdní léto a začátek podzimu je doba, kdy je největší výběr čerstvé zeleniny. Ti šťastnější sklízejí úrod…
Jak udělat smaženici z ředkviček | recept
Smaženice z ředkviček | recept. Máte chuť na smaženici a houby nerostou? Nevadí, zkuste smaženici z ředkviček. V tomto období jsou levné a k dostání t…
Jak upéct houbovou pizzu na plech | recept
Houbová pizza na plech | recept. Houbařská sezona je v plném proudu a to znamená, že se v jídelníčku ve zvýšené míře objevují jídla z hub. Traduje se,…