Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit kuřecí čínu se zelím a hráškem | recept

Jak uvařit kuřecí čínu se zelím a hráškem | recept

Kuřecí čína | recept. Pod lidovým názvem „čína“ si asi každý z nás představí něco jiného. Společný jmenovatel je většinou pokrm z pánve s těstovinami nebo rýží. Pokud pomineme problematické názvy, určitě je fajn, mít v rukávu několik receptů tohoto druhu. Jsou rychlé, chutné a lze je i zajímavě inovovat. Tento recept na kuřecí čínu představuje poněkud neotřelou kombinaci kuřecího masa, zelí a hrášku. Díky koření a medu tato čína získá opravdu na orientálním nádechu. Ideální přílohou jsou těstoviny čínského typu, kuřecí čínu lze ale samozřejmě podávat i s rýží.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články