Jak uvařit kuřecí čínu se zelím a hráškem | recept
Kuřecí čína | recept. Pod lidovým názvem „čína“ si asi každý z nás představí něco jiného. Společný jmenovatel je většinou pokrm z pánve s těstovinami nebo rýží. Pokud pomineme problematické názvy, určitě je fajn, mít v rukávu několik receptů tohoto druhu. Jsou rychlé, chutné a lze je i zajímavě inovovat. Tento recept na kuřecí čínu představuje poněkud neotřelou kombinaci kuřecího masa, zelí a hrášku. Díky koření a medu tato čína získá opravdu na orientálním nádechu. Ideální přílohou jsou těstoviny čínského typu, kuřecí čínu lze ale samozřejmě podávat i s rýží.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit ostré rýžové těstoviny s mletým masem a jarními bylinkami | recept
Ostré rýžové těstoviny s mletým masem a jarními bylinkami | recept. Recept na rýžové nudle s pikantním mletým masem je velice jednoduchý a chutný. Jis…
Jak na kuřecí mletou směs s „asijskou“ chutí a vůní | recept
Ať sebevíc netradiční a exotické, ovšem zaručeně působivé. Tradiční asijské spojení pikantních a jemných chutí i vůní zapůsobí i v této kuřecí ml…
Jak upéct kuřecí křupavé kousky | recept
Kuřecí křupavé kousky | recept. Křupavé kousky kuřecího masa, upečené podle následujícího receptu, potěší zejména ty, jež mají v oblibě jistý řet…
Jak připravit italské kuře caprese | recept
Italské kuře caprese | recept. Italský salát caprese Vám jistě nemusíme představovat. Kombinace rajčat, bazalky a mozzarelly dochucená olivovým o…
Jak uvařit čínskou rýži s kuřecím masem | recept
Čínská rýže s kuřecím masem | recept. Pestrobarevné lehké jídlo, velmi snadné na přípravu – to je náš dnešní recept, který vám nab…