Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, které si můžete připravit podle našeho návodu. K vaření vždy vyberte víno dobré kvality. Nemusí být příliš drahé, ale žádné zbytky zvětralých vín do jídla nepatří. Víno dodává chuť a v pokrmu by mělo být odpařeno na polovinu objemu. Červené víno se hodí k tmavému masu a zvěřině, bílé k rybám a drůbeži. Toto pravidlo se nemusí striktně dodržovat.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na hovězí pečeni po orientálsku | recept
Hovězí pečeně po orientálsku | recept. Šťavnaté plátky hovězího masa se slaninou na řezu, přelité hustou červenou omáčkou s houbami a zeleni…
Jak připravit hovězí maso na červeném víně | recept
Hovězí maso na červeném víně | recept. Hovězí maso, připravované jako minutka, vyžaduje kvalitní druh masa. Hodí se maso z mladého kusu, nej…
Jak připravit Wellington z vepřové panenky | recept
Wellington z vepřové panenky | recept. Na „správný Wellington“ se používá pravá hovězí svíčková. Je to jídlo poměrně drahé, a proto se větši…
Jak uvařit kančí kýtu se šípkovou omáčkou | recept
Kančí kýta se šípkovou omáčkou | recept. Dostali jste nebo jste v tombole na plese vyhráli divočáka a nevíte co s ním? Určitě si vzpome…
Jak upéct roládu z vepřového masa s jarními bylinkami | recept
Vepřová roláda s jarními bylinkami | recept. Masové rolády se dají připravit v nesčetných variacích, ať se to týká druhu použitého masa nebo ostatních…