Jak uvařit hovězí maso po makedonsku | recept
Hovězí maso po makedonsku | recept. Hovězí maso připravené po makedonsku je minutka, záleží tedy na tom, abyste koupili kvalitní maso. Stejně tak se nevyplácí šetřit na přidávaném víně, je ho potřeba jen malé množství, zbytek budete dopíjet, takže doporučuji vaši oblíbenou značku. Jídlo není na fotografii příliš atraktivní, ale až ho ochutnáte, nebudete vzhled řešit.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept
Švédské roštěnky se smetanovou omáčkou | recept. Následující recept je ze staré kuchařské knihy mojí maminky. Takto připravené roštěnky nám moc chutna…
Jak připravit štěpánské rizoto | recept
Štěpánské rizoto | recept. Není třeba mít na talíři každý den maso. Jsou i bezmasá jídla, která zasytí na delší dobu. Příkladem je následující re…
Jak připravit hovězí závitky s rýží | recept
Hovězí závitky s rýží | recept. Patřím k lidem, pro které je vaření relax. Občas se nechám unést fantazií a zkouším nové kombinace a nápady. Nejvíce s…
Jak připravit hovězí maso na červeném víně | recept
Hovězí maso na červeném víně | recept. Hovězí maso, připravované jako minutka, vyžaduje kvalitní druh masa. Hodí se maso z mladého kusu, nej…
Jak připravit roštěnky na smetaně | recept
Jak připravit roštěnky na smetaně | recept. Na minutku podle následujícího receptu potřebujete dobře vyzrálé hovězí maso, jen tak bude maso křehké a m…