Jak uvařit gnocchi podle Riccarda
Dneska si dáme pravé italské noky! A pěkně poitalsku: ochutnáme tedy gnocchi. Nahlédneme do italské kuchyně pravého italského šéfkuchaře a majitele restaurací Riccarda Lucque. Pravé italské gnochchi nám uvařil s omáčkou z garnátů, mušlí a krevet. A připravte si také muškátový oříšek. Tak - a jde se ochutnávat!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit salát choriatiki | recept
Jak připravit salát choriatiki | recept. Choriatiki je klasický řecký salát z rajčat, cibule, okurky, oliv, fety a velké spousty olivového oleje. Hodí…
Jak správně vařit těstoviny | rady
Jak správně vařit těstoviny | rady. Není nad domácí nudle či flíčky, jejichž příprava není vůbec náročná. Jak správěn vařit těstoviny, jak jednoduše p…
Jak udělat bryndzové halušky | recept
Jak udělat bryndzové halušky | recept. Vynikající bryndzové halušky pro celou rodinu.
Jak udělat zapečené těstoviny s mletým masem a mladými kopřivami | recept
Jak udělat zapečené těstoviny s mletým masem a mladými kopřivami | recept. Zapečené těstoviny je pohotové a dost oblíbené jídlo. V každém ročním obdob…
Jak připravit kančí hřbet na houbách | recept
Jak připravit kančí hřbet na houbách | recept. Dopřejme si zvěřinové hody i doma. Tentokrát si připravíme chutné kančí maso, zvolíme kančí hřbet na ho…