Jak upéct zelné křupáčky | recept s kysaným zelím
Jak upéct zelné křupáčky | recept s kysaným zelím. V dnešní době se stále více navracíme k jednoduchým „obyčejným“ jídlům, které byly dříve běžnější. Doporučuji vám vyzkoušet recept na křupáčky z kyselého zelí a škvarků. Snadno je připravíte a jsou celkem levné. Upotřebíte tak škvarky, které vám zbydou z doma škvařeného sádla a ještě si pochutnáte. Placičky se hodí i jako slané pohoštění k pivu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct křupavé zelné čtverečky k pivu | recept na slané pečivo
Jak upéct křupavé zelné čtverečky k pivu | recept na slané pečivo. Tyto pikantní a křupavé čtverečky si zamilujete. Zaženou chuť, když vás honí mlsná…
Jak upéct škvarkové placky z kynutého bramborového těsta | recept
Jak upéct škvarkové placky z kynutého bramborového těsta | recept. Recepty na škvarkové placky nebo pagáče máme na našich stránkách již několikrát. Te…
Jak upéct jednoduché škvarkové placičky | recept
Škvarkové placičky | recept. Škvarkové placky jsou vítaným slaným pohoštěním při různých domácích oslavách. Hodí se k pivu a vínu. U nás škvarkové pla…
Jak připravit zelník na plech | recept
Jak připravit zelník na plech | recept. Pokud Vám chutnají zelné placky, ale nechce se Vám trávit příliš času u plotny, máme pro Vás dobrou zprávu. V…
Jak zapéct brambory s houbami a sýrem | jednoduchý recept
Jak zapéct brambory s houbami a sýrem | jednoduchý recept. Zapékací mísa plná jemných brambor, intenzivních sušených hub a aromatického sýru, kt…