Jak upéct tvarohový štrúdl | recept
Recept na tvarohový štrúdl. Hledáte něco sladkého k zakousnutí po nedělním obědě anebo ke kávě? A co takhle si upéct vynikající tvarohový štrúdl, který naše chuťové buňky rozhodně nezklame? Vyzkoušejte tento recept, nebudete litovat. Dobré pochutnání!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Nevím, jestli jsem jediná, ale v receptu jsou uvedeny nesmysly...40 dl mléka???
Podle mého názoru nejde o štrůdl. Tomu tak dnes říká každý, už se to vžilo. Ale pravý štrůdl je z taženého těsta!!! To co předvádíte je obyčejný závin. A nejdřív se přesvědčte, kolik "E" je v kupovaném lístkovém těstě. Já jsem zjistila 4. Přestala jsem ho kupovat.
Dobrý večer, autor nebo autorka titulků se mohla při psaní všemi 10 překlepnout a místo 40 cl napsat 40 dl. Obě písmena se píší prostředníkem. Z videa je patrné, že použila necelý půllitr mléka připravený v odměrce. Nevím, jak k chybě došlo, ale správně je 0,4 l nebo 4 dl či 40 cl aneb 400 ml. Děkuji za upozornění, ale nemám oprávnění chybu opravit.
Přesně kupované samej sajrajt taky už nekupuji