Jak upéct tradiční pampušky k boršči | recept
Jak upéct tradiční pampušky k boršči | recept. Pojďme si upéct nadýchané a voňavé pampušky podle originálního ukrajinského receptu. Pampušky jsou druhem kynutého pečiva, většinou podávaného jako příloha k boršči. Mohou se jíst i samostatně, jsou měkoučké a vláčné i druhý den po upečení. Závěrečné potření směsí česneku, oleje a kopru lze vynechat, ale k polévce doporučuji pampušky potřené. Recept je celkem jednoduchý a určitě se vám povede napoprvé.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct vláčné Cottage bochánky s olivami a sušenými rajčaty | recept
Jak upéct vláčné Cottage bochánky s olivami a sušenými rajčaty | recept. Výtečné malé houstičky, které si vychutnáte jen tak samotné – chtělo by se ří…
Jak upéct sýrové pečivo s ovesnými vločkami | recept na slané krekry
Jak upéct sýrové pečivo s ovesnými vločkami | recept na slané krekry. Slané sýrové krekry s ovesnými vločkami jsou vítaným „zobáním“ ke sklence vína n…
Jak upéct krémové sýrové košíčky se špenátem | recept na slané pohoštění
Jak upéct krémové sýrové košíčky se špenátem | recept na slané pohoštění. Nápadité pohoštění v podobě slaných mini cheesecakeků připravených z…
Jak upéct slaný koláč z kuřecího masa a kořeněného Jádelu | slané pečení
Jak upéct slaný koláč z kuřecího masa a kořeněného Jádelu | slané pečení. Jen letmý dotek mouky je zapotřebí k přípravě tohoto sytého a překvapiv…
Jak připravit plněnou zapečenou bagetu z listového těsta | recept
Jak připravit plněnou zapečenou bagetu z listového těsta | recept. Velice efektní a časově nenáročná slaná pochoutka z křehkého listového těsta,…