Jak upéct preclíky sypané solí a sezamem | recept na slané pečivo
Jak upéct preclíky sypané solí a sezamem | recept na slané pečivo. Preclíky z kynutého těsta jsou výborné k pivu nebo vínu. Peču je i jen tak, aby bylo přes den něco k zakousnutí, když nás honí mlsná. Když totiž z uvedeného množství upečene 10 kusů preclíků, jsou na povrchu křupavé, uvnitř měkké a pokud je sníte ještě vlažné, chutnají jako rohlíky. Druhý den už jsou tužší. Pokud z těsta vytvoříte dvojnásobný počet kousků (20) a upletete preclíky, jsou křupavé přesně tak, jak má správný preclík k pivu být.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit plněnou zapečenou bagetu z listového těsta | recept
Jak připravit plněnou zapečenou bagetu z listového těsta | recept. Velice efektní a časově nenáročná slaná pochoutka z křehkého listového těsta,…
Jak upéct krémové sýrové košíčky se špenátem | recept na slané pohoštění
Jak upéct krémové sýrové košíčky se špenátem | recept na slané pohoštění. Nápadité pohoštění v podobě slaných mini cheesecakeků připravených z…
Jak upéct sýrové pečivo s ovesnými vločkami | recept na slané krekry
Jak upéct sýrové pečivo s ovesnými vločkami | recept na slané krekry. Slané sýrové krekry s ovesnými vločkami jsou vítaným „zobáním“ ke sklence vína n…
Jak upéct vláčné Cottage bochánky s olivami a sušenými rajčaty | recept
Jak upéct vláčné Cottage bochánky s olivami a sušenými rajčaty | recept. Výtečné malé houstičky, které si vychutnáte jen tak samotné – chtělo by se ří…
Jak udělat preclíky s mákem podle Anuše Kejřové | levný recept
Jak udělat preclíky s mákem podle Anuše Kejřové | levný recept. Preclíky jsou na první pohled náročné na přípravu, ale jen napoprvé. Až je budete děla…