Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct makovec s přídavkem vařených brambor | jednoduchý recept

Jak upéct makovec s přídavkem vařených brambor | jednoduchý recept

Jak upéct makovec s přídavkem vařených brambor | jednoduchý recept. Makovec se ve starých kuchařkách někdy vyskytuje pod heslem selský dort. Ten podle následujícího receptu se tak klidně může jmenovat. Množství těsta je do dortové formy o průměru 21 cm a stačí na dvě prokrojení. Jestli budete upečený makovec podávat jen tak nebo ho  naplníte a polijete polevou, to už záleží jen na vás.

 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak bez mouky upéct šťavnatý makovec
Jak bez mouky upéct šťavnatý makovec
V těstě obyčejný, bez mouky pečený a pouze cukrem zdobený. Tedy zcela jednoduchý, přitom však oslnivý a mimořádně šťavnatý makovec, který tím, že…
Jak upéct zdravý makovec | recept
Jak upéct zdravý makovec | recept
Zdravý makovec | recept. Mák nejen skvěle chutná, je také plný vápníku a dalších látek nezbytných pro dobrý stav lidského organismu. Následující řádky…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.