Jak upéct kuřecí prsa s provensálskou krustou | recept
Jak upéct kuřecí prsa s provensálskou krustou | recept. Minutka z kuřecích prsíček s vůní a chutí provensálských bylinek je velmi rychle hotová, jednoduchá na přípravu a skvěle chutná. Krusta z toastového chleba se hodí i na jiná masa, výborně chutná s rybou. Základní směs másla a rozmixovaného chleba si můžete okořenit pokaždé jinak, podle momentální chuti.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zapéct kuřecí prsa v hořčici a sýru | recept
Jak zapéct kuřecí prsa v hořčici a sýru | recept. Kuřecí prsa připravená tímto způsobem zůstanou šťavnatá, nevysuší se. Recept lze různě obměňovat, vy…
Jak upéct kuře po balkánsku | recept
Jak upéct kuře po balkánsku | recept. Kuřecí maso je univerzální, lze připravit tisíci způsoby, téměř každému chutná, je dietní, rychle hotové a patří…
Jak usmažit kuřecí kousky v pikantním těstíčku | recept
Jak usmažit kuřecí kousky v pikantním těstíčku | recept. Drůbeží maso - a především kuřecí - je velmi oblíbené nejen pro svoji chuť, ale i proto, že h…
Jak upéct kuřecí stehna s rýží a zeleninou v jednom pekáčku | recept
Jak upéct kuřecí stehna s rýží a zeleninou v jednom pekáčku | recept. Komu by se chtělo vařit, když je venku tak krásně! Mně tedy ne, ale bohužel, rod…
Jak na kuře s citronovou omáčkou | recept
Jak na kuře s citronovou omáčkou | recept. Kuře je v našich končinách velice oblíbeným masem, jeho příprava je nenáročná a vcelku rychlá. Přiznám…