Jak upéct cukroví miništoly | recept
Cukroví miništoly | recept. Toto cukroví se sice jmenuje miništola, ale s pravou vánoční německou štolou nemá mnoho společného, jen tvar a některé ingredience. Přesto je to cukroví křehké, dobré a rychlé. S těstem se výborně pracuje, nelepí se na ruce ani podložku. Jediná výhrada je k rozinkám, namočte je alespoň den předem do rumu nebo šťávy, jinak v pečivu zůstanou tvrdé a pokazí chuť.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Dobry den,
jsem milovnik jakehokoliv druhu stol a tyto se vazne povedli. Jen jsem misto potreni masle maslo rozpustila a pecivo do nej namacela, aby nasaly vice tuku a tim padem i vice cukru. A ani to neni preslazene.
Diky za recept a od ted ho mam ulozeny
Děkuji za příspěvek a výborný nápad. Budu to dělat podle Vás také :D