Jak upéct chutný a vláčný kynutý makovník – recept
Makovník mají většinou rádi dospělí i děti. Mák patří ke zdravým surovinám a měli bychom ho do jídelníčku alespoň tu a tam zařadit. Máte-li rádi buchty, skvělé kynuté těsto, které není vůbec těžké připravit, mák a možnost ukrojit si pruh makovníku o šířce, kterou si chcete právě dopřát, pak si ho určitě upečte. Tento vám bude jistě chutnat a není na něm co zkazit.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct kynuté řepánky s mákem | recept
Kynuté řepánky s mákem | recept. Řepánky jsou typickou podzimní pochoutkou v Polabí, kde se pěstuje velké množství řepy cukrovky. Právě nastala jejich…
Jak upéct kynutý závin s ořechovou náplní | recept na ořechový štrůdl
Jak upéct kynutý závin s ořechovou náplní | recept na ořechový štrůdl. Ořechový závin může mít mnoho variant. Nabízíme atraktivní, dříve běžnou, pak p…
Jak upéct kynuté perníkové uzly | recept
Kynuté perníkové uzly | recept. Pečivo z kynutého těsta si buď zamilujete, nebo ho budete nenávidět. Nemyslím samozřejmě jeho konzumaci, spíše jde o j…
Jak upéct meruňkovou buchtu | recept
Jak upéct meruňkovou buchtu | recept. Meruňky sice nepatří ke klasické buchtové náplni, přesto však (zejména nevíme-li, co si množstvím meruněk počít)…
Jak upéct borůvkovou buchtu | recept
Jak upéct borůvkovou buchtu | recept. Borůvkové buchty jsou typickým českým letním pečivem. Borůvkové buchty se připravují jako hlavní chod letního ob…