Jak udělat chutnou haši z vařené slepice | recept
Jak udělat chutnou haši z vařené slepice | recept. Slepičí vývar je příjemné zpestření rodinného jídelníčku a ve většině případů má své pevné místo. Vývar ze slepice je chutný a výživný, při nachlazení jej nabízíme horký jako součást domácí léčby. A jak využít maso ze slepice? Určitě je dobré v polévce, ale dá se upravit na mnoho vynikajících způsobů. Jedna z variant může být pikantní hašé. Zkuste si ji připravit a ochutnejte, jak je skvělá, nedá moc práce.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct slepičí stehna se slaninou a bramborami v alobalu | recept
Jak upéct slepičí stehna se slaninou a bramborami v alobalu | recept. Dnes se sice v jídelníčku uplatňuje především kuře, avšak není na škodu obč…
Jak připravit slepici na paprice | recept
Slepice na paprice | recept. Slepice je v kuchyni, na rozdíl od ostatní drůbeže, tak trochu odstrčená. Málokdo ji v dnešní době zařadí do jí…
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept. Dnešní recept na vepřové koleno nás zavede do rakouské kuchyně. V Rakousku a sousedním Německu, jsou peč…
Jak upéct kuře na divoko s nádivkou | recept
Kuře na divoko s nádivkou | recept. Kuřecí maso je v kuchyni nejvíce variabilní ze všech mas. Chuťově je nepříliš výrazné, a proto se výborně…
Jak připravit domácí sekanou z mletého masa | recept
Sekaná z mletého masa | recept. I když sekanou z mletého masa můžete připravit na různé způsoby, podle tohoto receptu připravíte tu nejlepší domácí pl…