Jak udělat bochníčky plněné masovo-zelnou směsí | recept
Bochníčky plněné masovo-zelnou směsí | recept. Sympatické chlebové bochníčky s vydlabanou střídkou jsou originálním nápadem, který může posloužit místo talíře nebo misky na podávání polévky. V našem případě nepůjde o bramborovou, ani žádnou jinou polévku, ale pro změnu o velmi chutnou masovo-zelnou směs, která se ukrývá pod chlebovou pokličkou. Připravte si k večeři plněné chlebové bochníčky, propojenost chutí masové směsi a chlebového základu vás příjemně překvapí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak vařit z hlávkového zelí | recepty
Nabízíme vám několik tipů a polozapomenutých receptů na jídla z hlávkového zelí. Naši předci říkali, že když je zelí, není hlad a v různých podobách m…
Jak uvařit chlupaté knedlíky se zelím a uzeným | recept
Chlupaté knedlíky se zelím a uzeným | recept. Chlupaté knedlíky se zelím a uzeným jsou naprostá klasika. Dnes je však málokdo doma vaří. Pro toho, kdo…
Jak připravit vepřo knedlo zelo | recept
Vepřo knedlo zelo | recept. Vepřo knedlo zelo je klasika, toto jídlo si každý jednou za čas dá, i když zastánci zdravé výživy to neschvalují. Je to po…
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept. Dnešní recept na vepřové koleno nás zavede do rakouské kuchyně. V Rakousku a sousedním Německu, jsou peč…
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept. Jak upéct škvarkové placky? Vyžádá si to trošku více času, ale domácím škvarkovým placká…