Jak správně sterilizovat sklenice na zavařování
Zavařování je efektivním způsobem, jak skladovat potraviny. Není prostě nad domácí kompot. Aby vám ale zavařeniny vydržely, je nutné řádně sterilizovat sklenice, do kterých zavařeninu dáte. Podívejte se, jak na to!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zavařit zeleninovou směs na rizoto či k masu | recept
Zavařená zeleninová směs na rizoto či k masu | recept. Domácí zeleninová směs v kuchyni najde uplatnění při přípravě velkého množství jídel. Využijte…
Jak zpracovat nadbytek salátových okurek | tipy
Jak zpracovat nadbytek salátových okurek | tipy. Zahrádkáři to jistě znají – když na jaře vysadí jen několik sazenic okurek pro vlastní potřebu, neuro…
Jak zavařit okurky nakládačky
Domácí naložené okurky nesmějí chybět při žádné oslavě, posezení s přáteli nebo grilovačce. Receptů koluje mezi lidmi opravdu hodně. Liší se nejen v p…
Jak udělat marmeládu z růžových lístků | recept
Marmeláda z růžových lístků | recept. Před mnoha lety jsem si z dovolené z Bulharska přivezla zavařeninu z růžových lístků. Marmeláda měla krásnou bar…
Jak si udělat domácí křeník do zásoby | recept
Křeník | recept. Křen je trvalka, kterou najdeme snad v každé zahradě. Největší sílu má křen sklízený na podzim. Křen má vysoký obsah vitaminu C. Použ…