Jak skladovat sýry a jak na domácí nakládaný hermelín | recept
01. Červenec 2012
Jste milovníkem sýrů? Pak vám přijdou vhod odborné rady, jak správně sýry uskladňovat, aby vydržely poživatelné co nejdéle. Způsob uskladnění sýrů záleží na jejich druhu. Například čerstvé sýry, jako je například řecký sýr Feta, jsou určené k rychlé spotřebě a měly by být skladovány v nejchladnější části chladničky. Polotvrdé a tvrdé sýry je nejlepší skladovat v teplotách od 7 do 10°C, plísňové sýry skladujeme v původním obalu v chladničce, nevyzrálé plísňové sýry necháváme dojít při pokojové teplotě. A nakonec se dozvíte recept, jak si udělat domácí nakládaný hermelín.
Varování
Video obsahuje product placement.
Další zajímavé články
Jak udělat hermelín v pivním těstíčku | recept
Jak udělat hermelín v pivním těstíčku | recept. Plněný hermelín recept - recept na plněný hermelín v pivním těstíčku. Tuto "hermelínovou" specialitu s…
Jak připravit sýrový salát | recept
Jak připravit sýrový salát | recept. Na sýrový salát pro dvě osoby budete potřebovat 150 g vašeho oblíbeného tvrdého sýra. Dochutíme nasekanými vlašsk…
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Jak připravit ďábelský nakládaný hermelín s kari
Ďábelský hermelín s kari | recept na vynikající nakládaný hermelín. Vychlazené pivo, křupavý chleba a nakládaný hermelín, to je jednozaněčně skvělá ch…
Jak zapéct sýr Hermelín v listovém těstě | recept
Zapečený Hermelín v listovém těstě | recept. Výhodou listového těsta je, že může být „v pohotovosti“ v mrazničce a tím pádem k dispozici vždy, kdy je…
Diskuze k videu