Jak si vyrobit domácí limonádu | recept
Diskuze k článku
Přidat komentář
:D :D :D )))
To bude kvalitka, přímo excelentní :D ))
Já dělám citronádu tak, jak jí před léty dělaly naše babičky.
Šťávu vymačám do džbánu a přidám studenou vodu,( kterou si dávám denně do dvou skleněných láhví aby byla studená. Používám během dne,) dám na citronovou šťávu a přidám několik kapek sladidla (jsem ciabetik) zamíchám a uskladnm v ledfničce.
Mám pocit, že Vaším převařením bych si zničila vitamíny.
Dobrý deň.
Prevariť citrónovú šťavu, to bude kvalita.
Další zajímavé články
Jak připravit (nejenom) vánoční punč | 4 recepty
Punč | recepty. Punč je oblíbený nápoj chladných dnů. Setkáme se s ním v období Vánoc na předvánočních trzích, prodává se v obchodech a mnozí si ho va…
Jak zmírnit kocovinu | rady
Jak zmírnit kocovinu | rady. Večírky má rád téměř každý. Pivo i víno teče proudem, všichni se smějí a každou chvíli přistane na stole tác s panáky. Po…
Jak připravit pravou horkou vánoční čokoládu | recept
Jak připravit pravou horkou vánoční čokoládu | recept. Když je na Vánoce venku velmi chladno a padá sníh, po návratu domů je nejlepší dát si něco tepl…
Jak použít jablečný ocet v domácnosti a pro své zdraví
Jablečný ocet ─ unikátní lidový lék, v minulých letech trochu opomíjený, zaznamenává v současnosti slavný návrat. Pokud jste byli zvyklí jablečný ocet…
Jak upéct slaný štrúdl | recept
Slaný štrúdl | recept. Připravte si vynikající slaný štrúdl. Přípravu slaného štrúdlu zvládne opravdu každý, navíc jeho náplně lze libovolně měni…
Přesně, proč bychom to měli vařit? Absolutní shit! Dělám limo z bazalky, máty a také z okurek, ze zázvoru... Princip je stejný, rozmixuji s vodou bazalku, mátu, nebo okurky, přecedím a dochutím cukrem, stévií v prášku atd... Někdy se mi zdá, když čtu ty rádoby recepty, že lidstvo opravdu ztrácí rozum...