Jak se vyznat mezi „éčky“ a jak upéct vesnický koláč | recept
01. Červenec 2012
Při prvním pohledu na etikety výrobků se možná leknete, kolik "éček" výrobky obsahují. Éčka můžeme rozdělit do tří základních druhů - konzervanty, antioxidanty a emulgátory. K čemu slouží? A věděli jste, že ne všechna éčka v potravinách jsou škodlivá? Nakonec nás profesionální kuchař Jiří Dolenský seznámí s receptem na zapečený vesnický koláč.
Varování
Video obsahuje product placement.
Další zajímavé články
Jak nám prospívá superpotravina goji
Goji je plod asijské rostliny kustovnice čínské. Goji se řadí mezi superpotraviny. Díky svým vlastnostem získává goji i u nás stále větší oblibu.
Jak upéct borůvkový koláč s drobenkou | recept
Jak upéct borůvkový koláč s drobenkou | recept. Přinášíme recept na bleskový borůvkový koláč s drobenkou. Tlačí nás čas a hosté už málem zvoní. A v le…
Jak využít k léčbě brusinky | rady
Jak využít k léčbě brusinky | rady. Brusinky mají široké využití v kuchyni, používají se v řadě receptů. Jedí se čerstvé i sušené, v kompotech i šťává…
Jaké gastro balení zeleniny a ovoce využívá stále více firem?
Do restaurací, pizzerií, stánkového prodeje rychlého občerstvení, výroben potravin, ale také do velkoobchodů a maloobchodů jsou užitečným řešením konz…
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp. Jestliže Vám zbyla vařená čočka, nemusíte s nechutí konzumovat jeden pokrm několik dní za sebo…
Diskuze k videu