Jak připravit Wellington z vepřové panenky | recept
Wellington z vepřové panenky | recept. Na „správný Wellington“ se používá pravá hovězí svíčková. Je to jídlo poměrně drahé, a proto se většinou podává při slavnostních příležitostech. Pro méně významné akce můžete udělat obdobu tohoto receptu z levnějších druhů mas: krůtího nebo kuřecího, z ryb je vhodný losos nebo zkuste vepřovou panenku podle následujícího receptu. Výčet surovin je uveden bez přesného množství. Sami si ho snadno přizpůsobíte podle potřeby.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit kuřecí závitky s houbovou omáčkou | recept
Kuřecí závitky s houbovou omáčkou | recept. Jestliže rádi zkoušíte nové a netradiční recepty, jeden z nich předkládám k vyzkoušení. Možná vás zarazí k…
Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…
Jak připravit zapečenou krkovici na bramborách | recept
Zapečená krkovice na bramborách | recept. Zapečené maso s bramborami a zeleninou je sázka na jistotu. Zapečené maso je chutné, rychlé a ještě je potře…
Jak upéct maso s houbami a paprikou | recept
Zapečené maso s houbami a paprikou | recept. Jídla z jednoho hrnce (pekáče) jsou rychlá a zašpiní se minimum nádobí, proto jsou u mne v kuchyni tak ob…
Jak uvařit kuličky z mletého masa v houbové omáčce | recept
Kuličky z mletého masa v houbové omáčce | recept. Tento pokrm vznikl jako nouzové řešení situace, kdy rodina chtěla k obědu známé jídlo jednoho řetězc…