Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit Wellington z vepřové panenky | recept

Jak připravit Wellington z vepřové panenky | recept

Wellington z vepřové panenky | recept. Na „správný Wellington“ se používá pravá hovězí svíčková. Je to jídlo poměrně drahé, a proto se většinou podává při slavnostních příležitostech. Pro méně významné akce můžete udělat obdobu tohoto receptu z levnějších druhů mas: krůtího nebo kuřecího, z ryb je vhodný losos nebo zkuste vepřovou panenku podle následujícího receptu. Výčet surovin je uveden bez přesného množství. Sami si  ho snadno přizpůsobíte podle potřeby.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Jak uvařit hovězí nadivoko | recept
Hovězí nadivoko | recept. V tradiční české kuchyni se víno využívá poměrně málo. Jedním z pokrmů s vínem jako ingrediencí je hovězí nadivoko, kte…