Jak připravit staročeské lívance | recept
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit jablečné lívanečky | recept
Jablečné lívanečky | recept. Využití jablek v kuchyni je mnohostranné. Jablka se používají v teplé i studené kuchyni. Tepelná úprava jablka ochuzuje o…
Jak upéct staročeský trdelník | recept
Jak upéct staročeský trdelník | recept. Trdelník zná určitě každý. Váleček z kynutého těsta pečený na kovové trubce a sypaný cukrem a skořicí se často…
Jak připravit tvarohové lívance | recept
Tvarohové lívance | recept. Receptů na lívance jsem již pročetla bezpočet. Tento předpis má tu výhodu, že se obejde bez kynutí, nepotřebujete pro něj…
Jak udělat bramborové lívance s tvarohovým sýrem | recept
Jak udělat bramborové lívance s tvarohovým sýrem | recept. Když se řekne lívance, představíme si je s vanilkovým cukrem a se skořicí, anebo pomazané v…
Jak upéct kynuté nekynuté těsto | rychlý recept na koláč
Jak upéct kynuté nekynuté těsto | rychlý recept na koláč. Tento recept jsem si zamilovala. Je totiž jednoduchý a rychlý. Za hodinku máte pečený koláč…
nase prababicky a babicky delaly livance z zitneho kvasku misto drozdi. Jen je potreba si livance naplanovat den predem, aby mel kvasek cas vzejit. Livance jsou chutnesi oproti drozdovim. Pokud misto bile mouky pouzijeme celozrnnou spaldovou s zitnou, tak i zdravejsi.