Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit pepřovou smetanovou omáčku s vepřovou panenkou | recept

01. Listopad 2020

Máte chuť na nějakou grilovanou dobrotu? Hledáte inspiraci? Připravte si například grilovanou panenku s pepřovou smetanovou omáčkou. K pokrmu můžete podávat křupavou bagetu zapečenou s česnekem a bylinkami. Skvěle si pochutnáte.Podrobný postup, jak připravit pepřovou smetanovou omáčku, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu pipMaster GRill.

Co je potřeba

Na omáčku:

  • 1dcl koňaku, myslivce
  •  zelený pepř naložený ve slaném nálevu
  • 2 dcl červeného vína
  • 2x smetana ke šlehání (alespoň 30%)
  • 2 lžičky másla
  • 0,25 l hovězí vývar ( nebo ½ kostky klasického hovězího masoxu)

Na bagetky:

  • česnek
  • čerstvá bazalka
  • olivový olej
  • sůl

Na vepřové panenky:

  • sůl a pepř
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak ugrilovat šašlik z masa | recept
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept. Šašlik je masový špíz oblíbený v zemích bývalého Sovětského svazu. Je to jídlo připravované v mnoha variacích z…
Jak upéct vepřové koleno | recept
Jak upéct vepřové koleno | recept
Vepřové koleno je maso, jež vás při dobré úpravě překvapí chutí a šťavnatostí. Je oblíbené na grilování, pečení i uzení. Pivní slavnosti v sousedním N…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.