Jak připravit lyonský salát s vejci
Jak připravit lyonský salát s vejci | recept. Lyonský salát se připravuje z čerstvé zeleniny, vajec (nejčastěji „ztracených“), opečené slaniny a krutónů, vše je dochuceno lehkou olejovo-octovou zálivkou. V našem však naleznete recept na lyonský salát s vejci natvrdo uvařenými, který se Vám jistě bude hodit po Velikonocích nebo při jiné příležitosti, kdy je třeba zužitkovat vařená vejce. Postup je velmi jednoduchý a výsledkem bude jistě překvapen i odpůrce zdravé výživy. Slaninu ovšem můžete vynechat a poté bude salát lehčí i zdravější.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na salát z čínského zelí, krabích tyčinek a vajíček | recept na zeleninový salát
Jak na salát z čínského zelí, krabích tyčinek a vajíček | recept na zeleninový salát. Směs křupavých listů čínského zelí, šťavnaté okurky a krásně žlu…
Jak připravit listový salát s čerstvým sýrem a balzamikovým dresinkem | recept
Jak připravit listový salát s čerstvým sýrem a balzamikovým dresinkem | recept. Slaný čerstvý sýr s česnekovou příchutí dokáže spolu s inten…
Jak připravit šťavnatý salát z pekingského zelí, jablek a jablečného křenu | recept
Snoubení zeleniny a ovoce je nejen neobvyklé, ale zároveň i velmi chutné a pro saláty tedy přesně to pravé. Jednou z takových netradičních, avšak laho…
Jak na hadovky v pikantní marinádě | recept na delikatesu z okurek
Jak na hadovky v pikantní marinádě | recept na delikatesu z okurek. Že jsou hadovky dobré akorát tak na salát? Omyl. Tyto marinované hadovky vás o tom…
Jak připravit salát z vařené kořenové zeleniny a šťavnatých jablek | recept
Jak připravit salát z vařené kořenové zeleniny a šťavnatých jablek | recept. Jedinečný salát z jemné, příjemně aromatické a lehce nasládlé kořeno…