Jak připravit lívance bez kynutí z podmáslí | recept
Lívance sice tradičně patří hlavně k letním jídlům, kdy je vhodně doplňuje čerstvé sezónní ovoce. Avšak proč si je nedopřát třeba i v zimě? Lívance od babičky vyžadují čas na kynutí, jsou tedy obvykle na přípravu náročnější než palačinky, kterým pak právě z časových důvodů mnohdy dáváme přednost. Avšak i toto lze obejít. Díky podmáslí, díky němuž nemusíme do lívancového těsta přidávat droždí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit tvarohové lívance | recept
Tvarohové lívance | recept. Receptů na lívance jsem již pročetla bezpočet. Tento předpis má tu výhodu, že se obejde bez kynutí, nepotřebujete pro něj…
Jak připravit zdravější lívance z podmáslí | recept
Zdravější lívance z podmáslí | recept. Lívance z podmáslí jsou velmi nadýchané a vláčné. V našem článku vám poradíme, jak tyto lívance…
Jak na čokoládové pralinky se smetanou a vlašskými ořechy | recept
Čokoládové pralinky se smetanou a vlašskými ořechy | recept. Následující recept patří milovníkům čokolády. Pokud mezi ně patříte, určitě neváhejte a v…
Jak na zdravý dezert v podobě kakaového krému z jemného tofu
Využití jemného tofu jako základu sladkého potěšení je překvapivé a nevšední, ovšem s výsledkem, který potěší a osloví. Zde budete mile potěšeni…
Jak na domácí kokosový kmen jako z pouti | recept
Domácí kokosový kmen jako z pouti | recept. Pro milovníky kokosových suků z pouti je určen následující recept. Kokosovou cukrovinku, chutí k nerozezná…