Jak připravit kapra po novohradsku | recept
Je to velmi jednoduchý a skvělý recept. Kapr po novohradku - tak se nazývá tradiční pokrm rybářů a rybnikářů, který se připravuje už po celá léta. Na jihu Čech se mu říká kočičák anebo také lepenice. Porce kapra se tradičně připravují z kapra podkovy. Ochuťte kapra česnekem utřeným se solí a promíchaným s mletým kmínem. Dobrou chuť!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat kapra na černo | recept
Jak udělat kapra na černo | recept. Vynikající recept na kapra. Tento recept na kapra je nejstarší dochovaný český recept na štědrovečerní rybu. Dopor…
Jak udělat kapra po staročesku | recept
Jak udělat kapra po staročesku | recept. U nás se chová několik druhů kapra. Je to hlavně kapr obecný šupinatý, jehož celé tělo pokrývají šupiny. Kapr…
Jak udělat smaženého vánočního kapra | recept
Jak udělat smaženého vánočního kapra | recept. Přináším recept na štědrovečerní večeři - recept na smaženého vánočního kapra. Smažený kapr k vánočním…
Jak připravit marinované kapří řízky | recept
Marinované kapří řízky | recept. Následující recept by se vám mohl hodit po Štědrém dnu. Leckde zbydou řízky z kapra, které už nikdo nechce jíst. Pora…
Jak na řezy Opilý František | recept
Řezy Opilý František | recept. Nadýchané kakaové těsto, vrstva vlašských ořechů s rumem a čokoládová poleva. To je tradiční cukroví vhodné nejen k ván…
Plácáte absolutní nesmysly!
Kočičák a lepenice nemá s kaprem absolutně nic společného. Radši buďte zticha, než plácat takové hlouposti.