Jak na domácí křupavou Salko granolu | recept
Jak na domácí křupavou Salko granolu | recept. Granola, tedy dokřupava zapečená směs vloček a ořechů, jež je následně doplněna rozmanitými pochutinami, je ve všech svých podobách doslova hitem současných snídaní. A jinak tomu není ani u této varianty doplněné jemným kokosem, provoněné skořicí, ale především oslazené božským Salkem. A právě to z ní činí neobyčejně lákavou záležitost.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit podzimní dýňovou granolu | recept
Jak připravit podzimní dýňovou granolu | recept. Využití sytě oranžové dýně v kuchyni je opravdu rozmanité, a navíc i velice působivé. Jinak tomu není…
Jak na sladce medovou granolu s ořechy a semínky | recept na müsli
Rozmanitá směs ořechů a semínek promísená s netypicky horkou, máslově jemnou a medově sladkou marinádou, je v kontextu s nezaměnitelnou…
Jak upéct sušenky z kokosové mouky a kousků hořké čokolády | recept bez lepku
Jak upéct sušenky z kokosové mouky a kousků hořké čokolády | recept. Famózní, plně bezlepkové a oku lahodící malé sušenky z kokosové mouky a kous…
Jak upéct kakaové koláčky z arašídového másla a banánů | recept bez lepku
Jak upéct kakaové koláčky z arašídového másla a banánů | recept bez lepku. Měkké, vláčné a lákavě tmavé kakaové koláčky, které díky zakomponovanému ar…
Jak upéct jogurtovou bábovku z rýžové mouky | recept bez lepku
Jak upéct jogurtovou bábovku z rýžové mouky | recept bez lepku. S jemnou rýžovou moukou a smetanovým jogurtem upečete bábovku nejen plně bezlepko…