Jak upéct pařížské rohlíčky | recept
Diskuze k článku
Přidat komentář
Korpus máme stejný, ale já nahoru používám pařížskou šlehačku s máslem. Pak nechám ztuhnout a máčím v čékoládě,nikdy nevydrží do konce vánoc.
Výborné, dělám je také, bez nich si nedovedu představit vánoce. Ještě jedna rada. Před máčenímv čokoládě je nechám asi hodinu v lednici, krém se neroztéká a čokoláda rychle ztuhne.
Prosím o radu.Těsto mám hrozně řídké.
jsou suprové taky je dělám
prosím recept na plněné kokosky děkují
Moje nejoblíbenější :) Dělám také s pařížskou šlehačkou,ale kdysi mi zbyl karamelový krém a tak jsem jej dala na rohlíčky a též byly luxusní ;)
Prosím o recept na tu čokoládovo polevu. Mám pocit, že nemám takový na rohlíčky. Děkuji.
pochopila jsem dobře,že je mám dělat těsně před vánocema?:)
upéct se dají assi tden před svátky, ale plnit a polévat až před svátky. Když je nesníme, tak je dám do mražáku kde vydrží i do velikonoc.(pokud je nenajde manžel)