Jak upéct lahodně jemný piškot s makovým krémem ze smetanového sýru a bílé čokolády | recept
Jak upéct lahodně jemný piškot s makovým krémem ze smetanového sýru a bílé čokolády | recept. Luxusní, smetanově jemný a čokoládově sladký krém s výrazným makovým akcentem, je ve spojení s pikantními povidly nanesenými na nadýchaném piškotu něčím tak neskutečně lahodným, co vám za ochutnávku rozhodně stojí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct luxusní křehký koláč s citronovým krémem a borůvkami | recept
Jak upéct luxusní křehký koláč s citronovým krémem a borůvkami | recept. Snoubení sladkého kondenzovaného mléka se svěží citronovou šťávou je zárukou…
Jak upéct kefírovou bublaninu s mandlovo-makovou žmolenkou | recept
Jak upéct kefírovou bublaninu s mandlovo-makovou žmolenkou | recept. Úžasně vláčné i příjemně svěží kefírové těsto zasypané kousky sladkého ovoce a k…
Jak upéct piškotové řezy s ořechovým krémem a čokoládou | recept
Jak upéct piškotové řezy s ořechovým krémem a čokoládou | recept. Dole jemný a nadýchaný, nahoře vláčný a rumem provoněný, taková je stručná charakter…
Jak upéct jemné koláčky s jablečnou náplní | recept
Jak upéct jemné koláčky s jablečnou náplní | recept. Zprvu křehké, později vláčné, ale pokaždé jedinečné, takové jsou tyto koláčky. Na másle podušená…
Jak upéct dvoubarevný jahodový koláč s čokoládou a Cottage sýrem | recept
Jak upéct dvoubarevný jahodový koláč s čokoládou a Cottage sýrem | recept. Osvědčené, nestárnoucí a stále dechberoucí spojení jahod s čokoládou,…