Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat domácí trufle obalené v kakau | recept

Trufle (truffle) – to je něco pro milovníky cukrovinek z mlsného koutku. Francouzské či belgické trufle jsou luxusní ručně vyráběné pralinky obalené v kakau, které se podobají lanýžům. V Polsku je receptů na domácí trufle naštěstí dostatek – trufle ze smetany a másla, trufle obalené v kokosu, perníkové trufle nebo efektní trufle plněné jako Red Velvet Cake polité bílou čokoládou. Nehlédli jsme do jedné polské kuchyně a jeden originální recept na trufle sdílíme pro inspiraci.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.