Jak si vybrat gril | rady
Diskuze k článku
Přidat komentář
Dlouho jsem se nemohl rozhodnout mezi tím, jestli koupit gril na dřevěné uhlí nebo plynový. Nakonec jsem si ale řekl, že ten na dřevěné uhlí bude asi lepší volba. Přecejen to uhlí je často v mase trochu cítit a dodává mu tak jedinečnou chuť.
Další zajímavé články
Jak vybrat gril | rady
Jak vybrat gril | rady. Jak vybrat gril? Uvažujete nad koupí grilu, ale nevíte si rady, který si v takové nabídce grilů vybrat? Pak vám možná pomůžou…
Jak se připravit na grilování | rady a tipy
Příprava na grilování | rady a tipy. Léto, to jsou prázdniny, dovolená, sluníčko, koupání a grilování. Nadšenci grilují celý rok, roční doba je nerozh…
Jak vybrat správný gril | zásady bezpečného grilování
Šťavnaté grilované maso, lahodná grilovaná zelenina, pravé domácí hamburgery – to je jen krátký výčet pokrmů, jež se dají připravit na grilu. Stačí si…
Jak si vybrat dalekohled | rady
Jak si vybrat dalekohled | rady. Chcete si pořídit dalekohled? Na trhu máte v současné době ohromný výběr různých dalekohledů různých značek, rozličný…
Jak vybrat kuchyňskou digestoř | rady
Jak vybrat kuchyňskou digestoř | rady. Odsavače par se do panelákových kuchyní začaly budovat sice už před iks lety, ale až v poslední době jsou velic…
Ahoj, všiml jsem si, že zde je psáno moc hezky o grilování. Tak pokud admin dovolí, tak bych přidal pár řádek svých zkušeností a odkaz na http://www.ceskalitina.cz
S rodinou grilujeme spousty let a prošel jsem si grilováním na běžném drátěném roštu, litinovém děrovaném roštu, lávovém kameni a nakonec i na žulovém kameni. Bohužel ani s kameny jsem nebyl spokojený. Dlouhá akumulační doba a krátká životnost mě přiměla k tomu, abych hledal dál. Nakonec jsem našel litinový tál s vroubky české výroby. Máme malé děti co mají díky bohu rádi maso, tak vše píšu jen z vlastní zkušenosti. Mám dnes obdelníkový litinový tál s vroubky na ohniště a kruhový litinový tál do kotlíkového grilu. Bohužel s každým otevřením plechového poklopu uteklo teplo a maso se přestalo grilovat. S litinovým tálem, který je naakumulovaný při otevření poklopu teplota masa neklesne. Vesele tancuje na rozpáleném tálu dál :-) . Navíc tál má okraj vysoký cca 5 mm a nedovolí tuku a šťávě z masa odkapávat do grilu. Tedy tady můžeme absolutně mluvit o ZDRAVÉM GRILOVÁNÍ bez KARCINOGENŮ, které se propaguje.