Jak připravit francouzské rillettes z vepřového masa | recept
Jak připravit francouzské rillettes z vepřového masa | recept. Rillettes je výraz pro zalévané maso roztrhané na kousky. V každé oblasti Francie se připravuje jiným způsobem a můžete se setkat s rillettes připraveným z vepřového masa, husy, kachny i králíka popř. kombinací různých druhů. Maso se dusí velmi dlouho a je jen lehce ochucené, aby vynikla přirozená chuť. Je výhodné tuto specialitu připravovat ve větším množství, v chladničce vydrží měsíc a můžete ji i zavařit.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
Jak připravit vepřovou kýtu pečenou v mléce s bylinkami | recept
Jak připravit vepřovou kýtu pečenou v mléce s bylinkami | recept. Použití mléka k upečení vepřového masa je poměrně neobvyklé, ale po vyzkoušení…
Jak připravit vepřové plátky na ryzcích | recept
Jak připravit vepřové plátky na ryzcích | recept. Maso dušené na houbách není žádná novinka. Většinou se vezmou houby, které zrovna rostou a na druhu…
Jak zapéct vepřové maso v „ovčím kožíšku“ z brambor | starý ruský recept
Jak zapéct vepřové maso v „ovčím kožíšku“ z brambor | starý ruský recept. Recept na toto zajímavé jídlo pochází z jednoho zahraničního kulinářského we…
Jak připravit výpečky z vepřového masa | recept z vepřového bůčku
Jak připravit výpečky z vepřového masa | recept z vepřového bůčku. Pečený vepřový bůček nepatří mezi zdravá jídla, ale jednou za čas můžeme uděl…