Jak připravit čertovu pomazánku | recept
Jak připravit čertovu pomazánku | recept. Čertova pomazánka, recept. Základ téhle pikantní pomazánky tvoří rybí maso. Ryby zaujímají v našem jídelníčku hodnotově významnou potravinu, veřejné tajemství spočívá v omega3 mastných kyselinách, které rybí produkt obsahuje. Pokud vašim chuťovým buňkám ryby příliš nelahodí, v této čertově pomazánce charakteristický rybí závan poznáte málo. Přidané další produkty zharmonizují chuť na výrazný a lahodný celek. Připravte si pomazánku, která vám bude čertovsky chutnat. Žádná mdlá chuť, ale pikantní a významně provokující.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat tvarohovo-sýrovou pomazánku | recept
Jak udělat tvarohovo-sýrovou pomazánku | recept. Nemůže být nic jednoduššího, a nutno dodat i zdravého a dobrého, než je pomazánka z tvarohu a s…
Jak udělat hermelínovou pomazánku | recept
Jak udělat hermelínovou pomazánku | recept. Pomazánky nemusíme mazat jen na pečivo, ale můžeme jimi také plnit zeleninu. Připravte si výtečnou hermelí…
Jak správně uvařit vejce | rady a tipy do kuchyně
Vajíčka jsou přirozenou funkční potravinou, nepostradatelnou při přípravě pokrmů. Jsou zdrojem plnohodnotných bílkovin, navíc obsahují řadu nezbytných…
Jak připravit jarní ředkvičkový salát | recept
Jak připravit jarní ředkvičkový salát | recept. Ředkvičky jsou pro mne jedním ze symbolů jara v kuchyni. Je sice možné sehnat je po velkou část r…
Jak udělat rychlou zapékanou pomazánku | recept
Jak udělat rychlou zapékanou pomazánku | recept. Zapékaná pomazánka je pohotovým řešením, když chcete rodině anebo nečekané návštěvě připravit teplou…