Přejít k hlavnímu obsahu

Nejmódnější kabelky na podzim 2024

14. Říjen 2024

Je poměrně známé, že je dobré kabelky střídat dle aktuálního ročního období. Už mladé ženy si proto rády kupují na podzim nové typy kabelek, které s chladnějším obdobím dokonale ladí. Je ale jedno, kolik je vám let. Doplňky sladěné s podzimem a zimou jsou ozdobou každé ženy či muže. Víte však, které kabelky patří k nejmódnějším právě teď s příchodem podzimu 2024?

Jaké kabelky jsou trendy na podzim 2024?

Letošnímu podzimu vévodí tmavé kabelky různých velikostí, které jsou vyrobeny z eko kůže či hrubší látky. Kůže i koženka mohou být ozdobeny plastickými vzory, děrováním, nebo třeba vyraženým logem dané značky. Ať už máte rádi elegantní styl, hledáte ležérnost, nebo praktičnost a funkčnost, vyberete si. Stačí se podívat na webové stránky https://answear.cz/k/ona/doplnky/kabelky.

Nevíte, čím přesně se řídit? Pak se zamyslete nad tím, k jakému účelu bude kabelka sloužit, kde ji budete nosit, co vše bude mít pojmout a jak často bude spolu s vámi překračovat práh u vstupních dveří.

Barvy a podzimní kabelky

V případě, že hledáte malé dámské kabelky, bohatou nabídku najdete na webové stránce https://answear.cz/h/male-kabelky. V zimě budete vždy in s kabelkou v černé, hnědé, šedé, vínové, koňakové, nebo třeba temně modré barvě.

Na druhou stranu, v případě, že máte růžové zimní kožené boty, nebo další doplňky, bílý kabát, smetanovou zateplenou parku a podobně, kupte si bez ostychu i kabelky v barvách, které s vaším oblečením či obuví korespondují. Důležitý je ale materiály. Měl by být světlo nepropustný a neprůhledný. Ideální a rozmanité kožené kabelky najdete na answear.cz

Načerpejte inspiraci u známých značek

Klasické černé kabelky jsou a budou vždy IN. Což takhle menší zajímavá kabelka Dkny, která má ucho na nošení v ruce i popruh, díky kterému si dá nosit i na rameni? V prodej je bez odzdob se stažením jako pytlík na peníze v horní části, anebo zdobená stříbrnými kovovými ozdobami.

V černé, nebo v červené barvě si můžete koupit velikostně praktickou koženou kabelku U.S. Polo Assn. Jones. Uložíte do ní i menší nákup či dokumenty, které chcete ve složce přenést z práce domů a naopak.

Další krásnou možností je tmavá tyrkysová kabelka Medcine s delším popruhem, aby se dala nosit přes rameno. Popruh je tvořen zlatým řetízkem a koženým páskem. Tato kabelka je v nabídce i v černém a béžovém provedení.

Podívejte se na obrovskou nabídku kvalitních kabelek pro podzim 2024 na answear.cz. Jistě si vyberete dle svého vkusu.

Klíčová slova: kožené kabelky answear.cz
Autor: redakce
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.