Jak uvařit polévku z hub a červené čočky
Jak uvařit polévku z hub a červené čočky | recept na houbovou polévku. Tato hustá zeleninovo-houbová polévka přijde vhod v chladnějších podzimních dnech. Je sytá a tak ji lze podávat jako tzv. svačinovou polévku s pečivem. Polévku není třeba ničím zahušťovat, červená čočka se snadno rozvaří a přirozeně ji zahustí. Doporučuji část čočky uvařit zvlášť a přidat do talíře k již hotové polévce na okrášlení. Věřím, že si pochutnáte.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit dušené hovězí maso na houbách | recept
Jak připravit dušené hovězí maso na houbách | recept. Hovězí maso dušené na houbách patří v naší rodině mezi oblíbená jídla. Omáčku vařím kdykoli běhe…
Jak upéct závin z listového těsta s liškami | recept s houbami
Jak upéct závin z listového těsta s liškami | recept s houbami. Lišky jsou populární jedlou houbou už od starověku. Není se čemu divit, jejich lehce m…
Jak připravit houbové šišky se smetanovou omáčkou | staročeský recept
Jak připravit houbové šišky se smetanovou omáčkou | staročeský recept. Dnešní pokrm pochází ze staročeské kuchyně a je v jedné z nejstarších českých k…
Jak uvařit novoroční oběd z čočky | recepty
Jak uvařit novoroční oběd z čočky | recepty. Na Nový rok, tedy 1. ledna, je tradicí jídlo z čočky. Konzumace čočky v tento den má zajistit dostatek pe…
Jak z ryzců nebo holubinek připravit výbornou směs nejen na topinky | recept
Topinková houbová směs je tak snadná, že není potřeba uvádět přesný rozpis. Každý z nás má jinou představu o tom, co je pikantní chuť, a proto si závě…