Jak uvařit křenovou omáčku jako od babičky | recept
Zastesklo se vám po dobrotách od vaší maminky nebo dokonce od babičky? Přinášíme recept na domácí křenovou omáčku! Mnoho lidí na ni pamatuje jako na nevalné jídlo školních a závodních kuchyní. Křenová omáčka ale může být velkou pochoutkou – když si ji připravíte podle sebe a z kvalitních surovin. Přesto je rychlá, chutná a poměrně levná. Nejoblíbenější je s uzeným masem, ale pochutnáte si na ní i s vajíčkem. Přinášíme snadný recept, jak uvařit poctivou křenovou omáčku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Srozumitelné a výborné
Máslo a mouka , prosím co je na tom zdravého? Linda
A kde jste v tomto receptu četla o zdravém. Jak jinak udělat jíšku. Pochlubte se jak ji děláte zdravě.
A co je na tom nezdravého? Pokud si nehodláte dělat zahuštěné omáčky každý den, nevidím na tom vůbec nic špatného. Vařili nám to naše babičky a nic se nám nestalo. Nezdravé věci bych spíše hledal v dnešních průmyslově zpracovaných polotovarech a potravinách. Moje prarodiče se oba dožili vysokého věku, rodiče ještě žijí, mně je něco málo přes padesátku, a to jsme se k babičce, později i k mamce na "nezdravou " svíčkovou, koprovku, křenovku atd. vždy moc těšili. Přeji příjemný den.
Dobrý den, děkuji za uznání.Jeden musí být připraven - co kdyby ten Karel Čapek někdy zaklepal? No a když nepřijde, sníme to sami, ne? Ale teď vážně: Přeji Vám, abyste na našich stránkách Jaktak.cz našla vždy to, co potřebujete. jezzina