Jak upéct domácí chléb s přídavkem brambor | recept
Chléb s přídavkem brambor | recept. Pečení domácího chleba se stává velmi oblíbenou činností. Moderní je způsob pečení za pomocí kvásku. Existují seznamy míst, kde seženete kvásek i různá diskusní fóra, kde poradí, jak si vlastní kvásek vyrobit. Recept, který nabízím, je s droždím. Chléb je rychleji hotov, kynutí netrvá tak dlouho, jako při použití kvásku. Do těsta se přidávají brambory a díky nim chléb vydrží dlouho vláčný. Chléb se může péci jen z pšeničné mouky, ale já mám vyzkoušenou kombinaci pšeničné a žitné.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Tenhle chleba peču "nonstop" , i rodině, a je vynikající.
Zajímavé, inspirativní, výborné. Ti, kteří JakTak vytvářejí, jsou mistry v oboru. Díky všem. Lo.
Chtěla bych se optat, zda by šel tento chlép péci i v domácí pekárně. Nedávno jsem si ji koupila a peču si chleba, je moc dobrý. Je mnoho druhů i způsobů receptůry, já teprve začínám, tak musím ještě spoustu věcí vyzkoušet. Vlasta
Já s domácí pekárnou nemám vůbec žádné zkušenosti, ale je to těsto jako každé jioné, nevidím důvod, proč by to nešlo. Snad se vyjádří někdo, kdo pekárnu používá.