Jak udělat vepřovou kýtu protýkanou a konfitovanou | recept
Jak udělat vepřovou kýtu protýkanou a konfitovanou | recept. Vepřovou kýtu někdy koupíme v tak pěkném špalíku, že si přímo "sama říká“ o to, aby byla upravena vcelku a pak nakrájena na plátky. Aby byla vepřová kýta dochucená, šťavnatější, ale také vzhledově zajímavější, upravíme ji protýkáním. Pro tepelné zpracování zvolíme technologii konfitování. Nabízíme recept na protýkanou konfitovanou vepřovou kýtu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit vepřovou kýtu pečenou v mléce s bylinkami | recept
Jak připravit vepřovou kýtu pečenou v mléce s bylinkami | recept. Použití mléka k upečení vepřového masa je poměrně neobvyklé, ale po vyzkoušení…
Jak připravit vepřové maso s koprem | recept čínské kuchyně
Jak připravit vepřové maso s koprem | recept čínské kuchyně. Kopr má své nekritické fanoušky (mohou ho mít téměř v každém jídle) i zaryté odpůrce. Naš…
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
Jak udělat domácí zabíjačkový prejt | recept
Návod na výrobu domácího prejtu | recept. Co se týká domácí přípravy prejtu – spíš než přesný recept nám poslouží pochopit podstatu prejtu. Proto…
Jak na pečenou vepřovou kýtu v balzamiku s kořenovou zeleninou | recept
Jak na pečenou vepřovou kýtu v balzamiku s kořenovou zeleninou | recept. Poctivý kus vepřového masa potřený kořeněnou balzamikovou marinádou a následn…