Jak připravit vepřové na žampionech s cibulí?
Vepřová krkovice, ale i jiné vepřové maso, nabízí obrovské možnosti tepelné úpravy tak, aby nám jídlo skutečně chutnalo. Důležité jsou ale nejen hlavní ingredience, které pro přípravu jídla použijeme, ale také koření nebo jiné zdánlivé drobnosti. Chuť dovedou podtrhnout, mohou jídlo mírně či výrazně zpikantnět a okořenit. Co se týče soli, vždy je lepší posolit méně, a později dosolit, než to se solí přehnat.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit zabijačkový guláš | recept
Jak uvařit zabijačkový guláš | recept. Zažili jste někdy pravou vesnickou zabijačku? Dnes už nejsou tak obvyklé jako byly dříve, kdy v každém poř…
Jak připravit francouzské rillettes z vepřového masa | recept
Jak připravit francouzské rillettes z vepřového masa | recept. Rillettes je výraz pro zalévané maso roztrhané na kousky. V každé oblasti Francie se př…
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
Jak na pečenou vepřovou kýtu v balzamiku s kořenovou zeleninou | recept
Jak na pečenou vepřovou kýtu v balzamiku s kořenovou zeleninou | recept. Poctivý kus vepřového masa potřený kořeněnou balzamikovou marinádou a následn…
Jak uvařit vepřové kostky s dýní a čerstvým mangoldem | recept
Jak uvařit vepřové kostky s dýní a čerstvým mangoldem | recept. Snadný, rychlý a nepříliš známý recept na maso se zeleninou je jedním ze způsobů, jak…