Jak připravit trnkový a ostružinový gin | recepty
Oba recepty jsou původem z Anglie. Trnkový gin je oblíbeným pitím zimních večerů. Je lahodný, vyniká jemnou chutí a nádhernou rubínovou barvou. Trnky se musejí v alkoholu macerovat nejméně tři měsíce, proto chcete-li mít netradiční vánoční dárek pro přátele, je nejvyšší čas vyrazit do přírody na sběr modrých plodů. Druhý recept na ostružinový gin je obdobou prvního, místo trnek použijeme ostružiny a k rozležení stačí jen jeden měsíc. Nápoj má výraznou vůni a chuť ostružin. Ostružiny v lesích ještě jsou a je jich dost, takže ten, kdo má rád netradiční nápoj a chuť experimentovat, s chutí do lesa!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Děkuju a ať se Vám daří.
Vaše recepty se mi moc líbí. Děkuji
Prajem príjemný deň. Je to super stánka vynikajúce recepty veľa sa naučím a skúšam &vaše recepty.
Děkuju :)