Jak připravit tatarský biftek z lososa
06. Květen 2022
Tatarský biftek z lososa (italsky salmone crudo con aneto) se naučíme od pravého mistra! Kuchař Jirka Michal ve videoreceptu ukazuje jak postupovat při přípravě tataráku z lososa s koprem. Začneme tím, že si lososa stáhneme z kůže. Dopřejte si pravý kulinářský zážitek, který znáte z lepších restaurací, sami doma ve své kuchyni. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak a proč zařadit lososa do jídelníčku | + recept
Jak a proč zařadit lososa do jídelníčku | + recept. Losos patří mezi dravé tažné ryby, migruje na dlouhé vzdálenosti a střídá slané moře a sladko…
Jak upéct tradiční velikonoční nádivku
Jak upéct tradiční velikonoční nádivku | recept. Velikonoční nádivka nebo také hlavička z uzeného a telecího masa, s mladými kopřivami a dal…
Jak udělat česnekové krevety | recept
Jak udělat česnekové krevety | recept. Západ slunce, mořské zátoky a jemný bílý písek...Každý si při vzpomínce na letní dovolenou vybaví něco jiného.…
Jak udělat gratinované krevety | recept
Jak udělat gratinované krevety | recept. Mořské potvůrky nejlépe chutnají v útulné restauraci u moře. Ale ne každému se poštěstí dopřát si takové gurm…
Jak udělat citronové kuře | recept
Jak udělat citronové kuře | recept. Lehké, prosté a výborné. Jak udělat citronové kuře? Postupujte podle mého receptu, se kterým se při přípravě kuřet…
Diskuze k videu