Přejít k hlavnímu obsahu

Zelenina ze zahrádky svádí ke kuchtění. Nejlepší recept na bramboráky

placičky z cukety a paprika na grilu

Pěstování zeleniny na vlastní zahradě může být zábavnou a užitečnou aktivitou. Zelenina ze zahrádky je obvykle čerstvější a chutnější než zelenina ze supermarketu, protože nebyla dlouho skladována a neprošla dlouhým transportem. Proč toho nevyužít a nepřipravit si oběd z toho, co zahrádka dala?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit čočkovou polévku | recept
Jak uvařit čočkovou polévku | recept
Recept na čočkovou polévku. Čočkovou polévku mají rádi malí i velcí. Čočková polévka je ale oblíbená i hospodyňkami – je uvařená brzy, suroviny na jej…
Jak vařit s červenou čočkou
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.