zavařování recepty
Nejnovější články v kategorii
Jak připravit jablečné polotovary na zimu | recepty na zpracování jablek. Vrcholí sklizeň jablek, a tak se vám mohou hodit osvědčené recepty na jejich…
Jak udělat jablečno-dýňové pyré | napodobenina pyré z meruněk. Ovocná kaše – pyré z jablek a dýně dobře chutná i jen tak. Když ho ale vylepšíte šťávou…
Zdravý ostružinový džem | recept. Ostružiny právě dozrávají, a pokud se Vám poštěstí najít keř s velkými plody, budete mít za chvíli nasbírané do…
Jak naložit okurky do hořčičného láku | recept. Zavařené okurky nesmějí chybět v žádné domácnosti a recepty na ty nejlepší kyselé okurky patří k „rodi…
Jak připravit domácí růžový džem | recept. Možná znáte domácí kosmetikou vyrobenou z plátků růží. Už jste však vyzkoušeli zpracovat květy růže v…
Zdravý malinový džem | recept. Maliny patří k příjemně aromatickým a chuťově výrazným druhům ovoce. Využijte malin při přípravě džemu, který oplývá sk…
Meruňková povidla | recept. Povidla nemusejí být pouze švestková či jablečná, výtečnou volbou jsou také meruňky. Zužitkujete zejména velmi zralé a měk…
Džem z červeného rybízu je jedním z nejoblíbenějších. Je výborný s pečivem ke snídani a také se bez něj neobejde linecké vánoční cukroví. Rybízové bob…
Recept na domácí džem z rybízu. Rybízový džem je zřejmě nejčastěji připravovanou domácí zavařeninou. Úroda rybízu bývá vždy dobrá, a nám to prostě ned…
Okurkový salát | recept. Okurkový salát zavařený do sklenic je praktický polotovar, po kterém rádi sáhneme, když právě nebude „okurková sezona“. Připr…