Řeznické nástroje – bez kterého vybavení se dnes řezník neobejde?
Dnešní řeznictví jsou trochu jinačí než řeznictví dob minulých. Nerezová ocel, profesionální přístroje (ať již manuální či elektrické) a velký důraz na hygienu – to je společný jmenovatel všech, nebo alespoň většiny z nich.
Znáte řeznické potřeby, které proměňují neforemné kusy masa promění třeba v libovou panenku nebo lahodnou klobásu? Pojďme si představit některé z nich.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp
Jak využít zbylou čočku + recept na čočkový nákyp. Jestliže Vám zbyla vařená čočka, nemusíte s nechutí konzumovat jeden pokrm několik dní za sebo…
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept
Jak upéct marinované vepřové koleno | recept. Dnešní recept na vepřové koleno nás zavede do rakouské kuchyně. V Rakousku a sousedním Německu, jsou peč…
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept
Jak upéct vynikající domácí škvarkové placky | recept. Jak upéct škvarkové placky? Vyžádá si to trošku více času, ale domácím škvarkovým placká…
Jak připravit chuťovky na Silvestra – nápady na jednohubky
Při rozličných společenských příležitostech je zvykem nabízet různě kombinovaná a zdobená sousta tzv. chuťovky nebo jednohubky. Závěr roku je jako stv…
Jak na odlehčený hermelínový salát s Cottagem a zeleninou
Šťavnatý a jemný, bez majonézy dělaný, jen Cottage sýrem propojený. Tedy hermelínový salát, který je nejen příjemně odlehčenou variantou klasických he…