Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zpracovat patizon | recept na smažený patizon plněný šunkou a sýrem

Jak zpracovat patizon | recept na smažený patizon plněný šunkou a sýrem

Jak zpracovat patizon | recept na smažený patizon plněný šunkou a sýrem. Dostal se vám do ruky patizon a vy přemýšlíte, zda ho použijete jako podzimní dekoraci, nebo zpracujete jako potravinu? Nabízíme inspiraci pro případ, že se rozhodnete pro druhou možnost. Patizon sám o sobě nemá příliš výraznou chuť – dala by se přirovnat například k cuketě. Je proto dobré trochu mu pomoci. V tomto případě kořením, šunkou a sýrem. Vyzkoušejte si připravit smažený plněný patizon a výsledek posuďte sami.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit kedlubnovou omáčku | recept
Jak uvařit kedlubnovou omáčku | recept
Kedlubnová omáčka | recept. Kedlubny, zdužnatělé hlízy brukve, jsou oblíbenou zeleninou. Jsou k dispozici po celý rok v odrůdách různých velikostí. Ba…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.