Jak zpracovat patizon | recept na smažený patizon plněný šunkou a sýrem
Jak zpracovat patizon | recept na smažený patizon plněný šunkou a sýrem. Dostal se vám do ruky patizon a vy přemýšlíte, zda ho použijete jako podzimní dekoraci, nebo zpracujete jako potravinu? Nabízíme inspiraci pro případ, že se rozhodnete pro druhou možnost. Patizon sám o sobě nemá příliš výraznou chuť – dala by se přirovnat například k cuketě. Je proto dobré trochu mu pomoci. V tomto případě kořením, šunkou a sýrem. Vyzkoušejte si připravit smažený plněný patizon a výsledek posuďte sami.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit fazolové lusky s houbami a slaninou | recept
Fazolové lusky | recept. Zelené fazolky (nedozrálé lusky fazolu obecného) jsou oblíbenou sezónní zeleninou. Při jejich nákupu dáváme pozor, nekupujeme…
Jak připravit polotovar na čaj z černého rybízu | recept
Polotovar na čaj z černého rybízu | recept. Černý rybíz obsahuje velké množství vitaminu C a pektinu. Díky obsahu pektinu, šťávy a džemy z něj vyroben…
Jak uvařit kedlubnovou omáčku | recept
Kedlubnová omáčka | recept. Kedlubny, zdužnatělé hlízy brukve, jsou oblíbenou zeleninou. Jsou k dispozici po celý rok v odrůdách různých velikostí. Ba…
Jak na hadovky v pikantní marinádě | recept na delikatesu z okurek
Jak na hadovky v pikantní marinádě | recept na delikatesu z okurek. Že jsou hadovky dobré akorát tak na salát? Omyl. Tyto marinované hadovky vás o tom…
Jak uvařit kuřecí maso se zeleninou | recept
Kuřecí maso se zeleninou | recept. Spojení kuřecího masa se zeleninou může mít díky mnoha druhům zeleniny pokaždé jinou chuť. Vždy to bude ale pokrm l…