Jak zdravě zahušťovat
Jak zdravě zahušťovat | rady a tipy. Pokud se snažíte zdravě vařit a upravit svou hmotnost, typická česká kuchyně plná mouky není ideálním řešením. Existují metody, jak zahušťovat i bez mouky tak aby pokrm byl lahodný a zdravý. Ale pozor na náhrady klasické bílé mouky, jako je bezlepková mouka, ovesné vločky apod. Proč? Čtěte dál.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak zdravě solit
Sůl kamenná nebo mořská? S jódem nebo bez? Kolik a jak? Sůl, neboli chlorid sodný (NaCl), je pevnou součástí naší stravy a vyvstává u ní spousta otáze…
Jak na zdravou snídani | slané varianty
Jak na zdravou snídani | slané varianty. Jste zvyklí snídat stále dokola ovesnou kaši nebo chléb se šunkou? V tomto článku přinášíme tipy na zdra…
Jak připravit fialkovou panna cottu | recept
Fialková panna cotta | recept. Pokud ještě neznáte panna cottu, jedná se o italský smetanový dezert, při jehož přípravě se svaří smetana se želatinou…
Jak připravit dietní ovesné cookies | recept
Dietní ovesné cookies | recept. Chcete si připravit něco sladkého a zároveň dietního? Vyzkoušejte dietní ovesné cookies podle našeho receptu. Jsou vyr…
Jak používat pohanku k léčebným účelům
Pohanka se navrací na české talíře, ale co je rovněž důležité – i na česká pole. Plochy narůžověle kvetoucí rostlinky lze tu a tam vidět v podhorských…