Jak zavařit jablka na štrúdl | recept
Jak zavařit jablka na štrúdl | recept. Jablka patří mezi naše nejzdravější a nejčastěji pěstované druhy ovoce. Obzvláště v zimě je vhodné do stravy zařadit zejména tuzemské druhy ovoce a zeleniny, na které je náš organismus nejlépe zvyklý. Sice jsou dnes jablka k sehnání během celého roku, přesto jsou však nejlepší ty z vlastní zahrady. Nastrouhaná jablka můžete snadno zavařit a usnadnit si v budoucnu práci při pečení štrúdlu nebo jiného jablečného moučníku. Postup naleznete v následujícím článku.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit jablečné polotovary na zimu | recepty na zpracování jablek
Jak připravit jablečné polotovary na zimu | recepty na zpracování jablek. Vrcholí sklizeň jablek, a tak se vám mohou hodit osvědčené recepty na jejich…
Jak upéct vláčný jablečný koláč s tvarohovo-jogurtovou náplní | recept
Jak upéct vláčný jablečný koláč s tvarohovo-jogurtovou náplní | recept. Tvarohovo-jogurtová náplň podpořená šťavnatými jablky a těstem, ve kterém…
Jak upéct vanilkový piškot s jablky | recept na výborný moučník
Jak upéct vanilkový piškot s jablky | recept na výborný moučník. Tento moučník vám při pečení provoní celý byt vanilkou a ani není zapotřebí dra…
Jak upéct šťavnatý jablečný řez z listového těsta a smetanové zálivky
Nepřekonatelné a stále žádané spojení šťavnatých jablek, vanilkového cukru a voňavé skořice s křehkým listovým těstem bezpochyby zaujme i v …
Jak upéct jablečný koláč s nutellou | výborný moučník
Jak upéct jablečný koláč s nutellou | výborný moučník. Šťavnatý koláč, v němž je vláčné lité těsto proloženo tenkými plátky svěžích jablek a okra…