Jak zapéct žampiony portobello s česnekem a petrželí | recept
Jak zapéct žampiony portobello s česnekem a petrželí | recept. Hnědé žampiony portobello jsou velké, mají jemnou houbovou chuť a bývají někdy označovány jako steakové. Jsou běžně k dostání v obchodní síti a pokud jste je ještě neochutnali, neváhejte! Jsou mnohem chutnější než ostatní druhy žampionů a dají se využít k přípravě mnoha pokrmů jako náhrada masa.
zdroj: Destrezza Perfetta
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit vietnamské tofu s pečenou zeleninou | recept
Jak připravit vietnamské tofu s pečenou zeleninou | recept. Neuvěřitelně elegantní spojení slaných a sladkých chutí vietnamské kuchyně, s nímž z …
Jak připravit grilovaný bramborový salát s cizrnou | recept
Jak připravit grilovaný bramborový salát s cizrnou | recept. Neobvyklý salát z brambor, brokolice, cizrny a koření je atraktivní vzhledem, výborn…
Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty
Jak připravit zeleninovou šakšuku | recept s rajčaty. Na Wikipedii se dočtete že šakšuka je původem severoafrický zeleninový pokrm, který se stal velm…
Jak připravit grilované žampiony plněné bylinkovým pestem, rajčaty a sýrem | recept
Grilované žampiony plněné bylinkovým pestem, rajčaty a sýrem | recept. Pokud si chcete zpestřit grilovací sezonu bezmasým pokrmem, následující recept…
Jak zpestřit jídelníček salátem z bulguru | recept se zeleninou
Jak zpestřit jídelníček salátem z bulguru | recept se zeleninou. Drobná zrnka bulguru promíchaná s najemno nakrájenou čerstvou zeleninou je dvoji…