Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zapéct vepřové maso v „ovčím kožíšku“ z brambor | starý ruský recept

Jak zapéct vepřové maso v „ovčím kožíšku“ z brambor | starý ruský recept

Jak zapéct vepřové maso v „ovčím kožíšku“ z brambor | starý ruský recept. Recept na toto zajímavé jídlo pochází z jednoho zahraničního kulinářského webu. Jeho autor píše, že třídil staré recepty psané rukou jeho babičky. V následné diskusi si jídlo všichni pochvalovali, proto jsem se nechala zlákat a pokrm zkusila uvařit. Je to jednoduché, vydatné a výborné. Název jsem nechala původní, prý je odvozen od nastrouhaných brambor - jsou načechrané jako ovčí kožich.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.