Jak zahustit polévky
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit bramborovou polévku | recept
Bramborová polévka | recept. Jednou z nejznámějších polévek české kuchyně je bramboračka. Bramboračka se vaří podle různých receptů, v každém kraji se…
Jak z quinoy připravit zdravý salát s řepou, jablkem a rozinkami | recept
Jak z quinoy připravit zdravý salát s řepou, jablkem a rozinkami | recept. Při pohledu na výčet surovin se možná zaleknete, co je vlastně…
Jak uvařit polévku z bílých fazolí | recept
Polévka z bílých fazolí | recept. V chladnějších dnech se do jídelníčku vracejí zahuštěné polévky. Většinou jsou hodně syté, a tak se k nim hodí lehčí…
Jak uvařit hovězí vývar s masem a vídeňskými noky | recept
Hovězí vývar s masem a vídeňskými noky | recept. Polévky jsou důležitou součástí jídelního lístku. Mají za úkol povzbudit chuť k jídlu a podporují vym…
Jak uvařit pórkovou polévku | recept
Pórková polévka | recept. Polévky jsou důležitým doplňkem jídelníčku. Základem mnoha polévek jsou vývary. Polévky dělíme na čiré, zadělávané a krémové…
Ráda používám do zeleninovych a houbovych polévek tzv. vaječnou jisku, tzn. čerstvou středně hnědou jišku a do horké zamichat 1 celé vejce. Vytvoří se male hrudky, které se naráz vsypou do vařící se polévky, zakvrlaji a nechají přejít varem . Máme ji moc rádi.
.